Innehåll  Politisk Dagbok Charlies Sajberhem
     
  (Echelon: E-mail spionen som övervakar hela världen !)


George Orwells 1984 rycker allt närmare !

 
  Polis, åklagare och domare från EU kräver efter ett möte i Stockholm(våren 2001) att EU-länderna inför registrering och lagring av ALL trafik på Internet och via E-post.

Detta skulle enbart vara för att komma åt rasistisk och nazistisk brottslighet som mötesdeltagarna vill införa dessa
inskränkningar av yttrandefriheten och anonymiteten på nätet.

I sitt slutdokument kräver mötet att
information om vart e-post meddelanden skickas och vilka webbplatser Internet-användare besöker sparas tillräckligt länge för att rättsväsendet ska hinna säkra bevis mot rasistiska brottslingar.

Tja,,, allt detta låter ju jättebra(?) sett ur "rättsvårdande" myndigheters ögon.

Självklart skall ju Rasist och Nazistsvin, för att nu inte tala om pedofiler och annat degenererat "mänskligt" material, sökas upp och straffas, det är jag den förste att skriva under på.

Problemet är ju bara att påståendet att just dessa eftersök skulle vara det enda och primära målet med registreringen och övervakningen av våra Internetvanor, inte är annat än skuggridåer och rent och skärt maktfullkomligt "bullshit".

Möjligheten att "ringa in" Rasister-Nazister-Pedofiler mfl så kallat "normala" brottslingar är ju bara en "positiv bieffekt" av själva registereringen. Det
primära målet min kära vän, är ju självklart att kunna övervaka dom "samhällsomstörtande" grupperingar som enligt alla säkerhetstjänster är en "fara" för samhället och bevarandet av rådande maktstrukturer.

Vilka är då dessa "grupperingar ? Tja,,, bland annat så är det ju numera ett konstaterat faktum att dom höger-ideologiska säkerhetstjänsterna världen runt, anser att "grupperingar" som till exempel Attac - Miljörörelsen - Plogbillsrörelsen - Syndikalisterna - Veganer
(kanske till och med Vegetarianer !) - mfl utgör ett ständigt "hot" mot rådande "demokratiska" system.
ALLA som ifrågasätter det rådande systemet och dess centralistiska maktstrukturer är enligt deras paranoida sätt att se saken en presumtiv "fara för samhället" ! Numera är det ju ett mycket känt faktum att till exempel Säpo(liksom Sapo och IB) sedan länge åsiktsregistrerat människor som vågar ifrågasätta systemet.

Se till exempel på hur Polismakten ständigt misstänkliggör, attackerar och misshandlar människor som demonsterar för VERKLIG Demokrati - Solidaritet med tredje världen - osv i all oändlighet.
För en fullt fungerande hjärna så är det är ju hur uppenbart som helst att vi som tillhör dessa "samhällsomstörtande grupperingar" måste registreras och hållas under ständig uppsikt !

Så kära lilla vän,,, inbilla dig inte för en sekund att det bara är Nazzar - Rasistvin och Pedofiler mfl som dom kommer att registera och "kolla upp" ! Skulle du på nätet råka visa att du har en "avvikande" åsikt om hur samhället bör vara beskaffat,,, till exempel om du surfar till sajter som stödjer förslaget om Tobinskatten, eller om du anser att vi måste jobba ännu mera målmedvetet och kanske stifta hårdare lagar för att hindra den allt snabbare accellererande miljöförstöringen,
mm mm mm,,, ja då klassas du med automatik som "en fara för samhället", eftersom sådana åsikter, om dom skulle vinna genomslag nationellt eller globalt, nödvändigtvis skulle innebära stora förändringar i rådande maktstrukturer, för att nu inte tala om att "Marknadsekonomin" som den ser ut idag, mer eller mindre skulle behöva avskaffas.

Skickar du E-post till vänner och bekanta, eller till någon organisation som jobbar med dessa och likande frågor, så kommer du att hamna i olika register över "misstänkta" individer.
Denna registrering pågick ju långt före det att Internet blev var mans egendom, och nu kommer det att bli ännu lättare för myndigheter och makthavare att "hålla koll" på vad undersåtarna håller på med !


Echelon har du kanske hört talas om,,, ? Jaså inte !?
Jo serru,,, Echelon är ett magnifikt E-post övervakningssystem i USA som redan nu kollar all
E-post, Fax, och Telefonsamtal över hela världen. Echelon söker speciellt efter "nyckelord" i
e-post som har med all form av "omstörtande" verksamhet att göra !
"Omstörtande" för vem kan man ju undra !!!???

Läs mer om Echelon:
Echelon: E-mail spionen som övervakar hela världen !Och ovanpå allt detta,,,

FBI har numera bytt namn på sitt eget e-postövervakningssystem från Carnivore till DCS1000.
Anledningen till detta namnbyte anges vara att många tycker att Carnivore(köttätare) låter som en rovlysten enhet som hotar e-postanvändarnas integritet.
(jahaja,,, skulle namnbytet förändra det faktum att det faktiskt ÄR det då !? Skuggridåer,,, Skuggridåer !)

Enligt FBI ger Carnivore/DCS1000 tekniken dem detaljerade möjligheter att snappa upp och logga kommunikation av ALLA de slag ! DCS1000 fungerar ungefär som kommersiella sniffer-program och andra närverksdiagnosverktyg som används av Internet-leverantörer.

FBI hävdar att den elektroniska övervakningen under de senaste 13 åren hjälpt dem att fälla mer än 25.600 brottslingar. Dessutom uppger FBI att ingen annan metod skulle ha fungerat i många av fallen. En ny teknik för att spåra e-postleveranser är under utveckling och sannolikheten är ganska stor att FBI redan har börjat experimentera med denna teknologi.

Denna nya teknik - Message Tracking Query Protocol, gör det möjligt för den som skickat ett e-postmeddelande att se vilken väg över Internet meddelandet tagit och se vilken status det har.
MTQP fungerar med hjälp av en utökad version av SMTP-protokollet som ger information som är nödvändig för att spåra meddelanden. Detta kommer att ge avsändarens system möjlighet att gå till den plats dit meddelandet gick först för att se om det skickades vidare och vart det i så fall skickades. Avsändaren kan spåra meddelandet över flera "hopp" och över flera olika e-postsystem för att se vad som hände.

Frågan man helt osökt ställer sig blir ju då följande:
Varför i herrans namn tillåter man inte redan nu att myndigheterna även får laglig möjlighet att öppna ALLA "vanliga" pappersbrev som vi ALLA skickar ??? Det är ju precis samma sak !!!


Om vi inte skall ha någon som helst personlig integritet ute på "Nätet",,, !?
Varför i helvete skulle vi då ha det inom andra områden !?

Men,,, det kommer,,, det kommer kära vän,,, vänta bara !!!

Den av de multinationella företagen Centralstyrda - Korporativa - Fascistoida Staten är snart här med all sin maktfullkomliga kraft lilla vän !!! Watch Out !!!

-------

Å andra sidan,,, Inget Ont - som inte har något gott med sig !
I och med att dessa E-postspionprogram de facto existerar, och registerar vår trafik dygnet runt,
så har man ju fått en helt osökt men synnerligen kreativ och stimulerande fritidssysselsättning
att ägna sig åt på sina lediga stunder i Hotmail !

För mitt eget höga nöjes skull så brukar jag emellanåt skicka "omstörtande" e-brev mellan mina egna olika e-postadresser. Ett meddelande kan till exempel se ut som följer:

Hello Echelon ! How are you ? I am fine ! Tomorrow I am going to shoot President Bush.
Murder - Kill - Revolution - Communism - Anarkism - Solidarity - Bomb the White House.
Bye Bye Echelon,,, have a nice day and see you soon ! With Love Boogiecharlie !


Tja,,, nåt sånt brukar det bli. Tror du man blir registrerad eller,,, ???


Upp till toppen igen

 
 
Innehåll Politisk Dagbok Charlies Sajberhem


Knep och Knåpyrajt:

Sir Charles Production.Inc
Kontakta webmaster 
Kontakta Webmaster 
Skriv några rader i gästboken
Skriv ett par rader i Gästboken
Du är besökare nr:

sedan starten 2001